top of page

Vaak vertelt één korte reactie een

levens bepalend verhaal.

IMG_8446_edited.jpg
IMG_8447_edited_edited.png
IMG_8450.png
review 1.png
ebook review.png
Running review.png
Review endo .png
sport review.png
Recepten review.png
_edited.png

GESTOPT MET ANTICONCEPTIE: REVIEWS OVER HET BOEK

review receptenboek 5.png
review boek 3 .png
review recepten boek - 2.png
Review recepten boek.png
Review receptenboek 4.png

PERSOONLIJKE VERHALEN VAN VROUWEN DIE JOUW VOOR GINGEN

Ik leerde evi kennen toen zij een masterclass gaf. Haar verhaal raakte me vanaf haar eerste woord en ik kon me er ook heel erg in herkennen. Nadat zij mij 2u(!) lang had verbaasd met haar kennis, besloot ik een persoonlijk traject aan te gaan om samen mijn progressie te optimaliseren. Ik sport professioneel en hebt dus veel coaches en trainers gehad, maar dit is toch echt anders.  Het fijnst vind ik dat evi echt naast mij staat en in het hele traject met me mee denkt. 

Sarah 

Ik ben via via bij evi terecht gekomen, omdat het online vaak lastig is om in te schatten hoe "goed" iemand echt is, heeft het me maanden gekost om een behandelaar te vinden. 

Ik had wel al ontelbare bloedtesten (oa EMB ect) gedaan en hoewel hier wel wat info uit kwam leek niets leek echt te helpen. Evi bekijkt gezondheid heel holistisch en dat heeft voor mij vet verschil gemaakt. Ze heeft mij in het hele traject begeleid en door haar eigen ervaring hierin begreep zij mij ook écht.

Zij is tevens ook de enige die een compleet ebook over mij heeft gemaakt. Dit was mega waardevol en gaf/ geeft me nog steeds veel houvast. 

Femke 

Ik vond het heel belangrijk een coach te hebben die persoonlijke ervaring had met het ziekte (lichamelijk + mentaal) omdat ik me vaak zo onbegrepen en ongezien heb gevoeld. Aan Evi merkte ik meteen dat ze me begreep en mij echt wilde helpen, zonder me in een bepaalde richting te pushen. Zij hielp mij juist mijzelf te begrijpen en op basis hiervan keuzes te maken.  Het verschil nu vs aan het begin van mijn traject is onbeschrijfelijk en hiervoor ben ik Evi eeuwig dankbaar. 

Laylah 

bottom of page