top of page
evi maalcke.png

Evi Maalcke

Net als elke vrouw heb ik veel moeite gedaan om manieren te vinden om mijn gezondheid en welzijn te optimaliseren. ​Maar mijn zoektocht werd serieuzer toen ik in 2018 te kampen kreeg met een aantal fysieke en psychische ziekten. ​

 

Al snel leerde ik dat mijn definitie van gezond anders is dan die van de artsen die ik zag.  Zij definieerden gezond als: niet gediagnosticeerd 'ziek'. ​Voor mij is gezond is meer dan een gemiddelde uitslag op je bloed test. Het is je fit, sterk en comfortabel voelen in je eigen lichaam en leven.

 

​Al snel dompelde ik me onder in de wereld van integrale geneeswijzen waar ik alleen antwoorden vond op mijn persoonlijke vragen waardoor ik ziektes en klachten kon genezen.   Ook kwam ik  in contact kwam met revolutionaire vrouwen en fantastische initiatieven. ​Deze samenwerkingen en jaren aan ervaring gaven mij, samen met de opleidingen een goed fundament om mijn missie te verwezenlijken. 

berries black_edited.png

Het is mijn doel om wetenschappelijk
bewezen kennis, methoden en therapieën aan te bieden die vrouwen kunnen gebruiken om hun gezondheid en kwaliteit van leven op een natuurlijke manier te optimaliseren.

KENNIS EN EXPERTISE.png

KENNIS & EXPERTISE

ICON.png
ICON.png
ICON.png
ICON.png
ICON.png
ICON.png
ICON.png
ICON.png

EMDR Trauma therapie

 

Emotional release technique

 

Hypnose therapie

Orthomoleculair hormoon specialist

 

Medische basis kennis

 

Kruidenleer

Duizenden uren (online) opleidingen 

Persoonlijke ervaring

bottom of page